MobFlash - Mobila la comanda in Bucuresti

Exprima-ti individualitatea si intruchipeaza ideile in realitate. Alege mobilier la comanda conform necesitatilor si aspiratiilor tale, iar noi iti vom acorda tot sprijinul posibil pentru realizarea propriului design.

Pal melaminat de 18mm marca Egger

Ce este PAL? Este acronimul de la Placi Aglomerate de Lemn. Mobila realizata din PAL a intrat in productie la inceputul anilor 50. Folosirea PAL-ului si-a dovedit eficienta in timp. Mobila realizata din PAL a atins acea rigurozitate in executie incat piesele existente la ora actuala pot concura cu succes traditionala mobila de lemn.
PAL-ul se obtine din particule mici de lemn tocat amestecate cu clei si apoi presate sub forma de placi, care dupa uscare se pot acoperi cu melamina, urmand a fi folosite la realizarea mobilei din PAL melaminat sau furnituit. La orice tip de mobila se pot combina PAL-ul cu alte materiale. Spre exemplu usile se realizeaza din MDF, iar cadrul interior si rafturile se fac din PAL, care este mai usor si mai ieftin. Dar nu este o regula. Exista si piese de mobiler realizate integral din PAL sau din MDF. Marginile placilor de PAL se pot finisa cu cant-uri de melamina sau ABS. Ca avantaj, in industria mobilei se castiga din productivitate. De asemenea, pretul de fabricare al acestor placi de PAL este mai redus decat in cazul prelucrarii traditionale a lemnului.

MDF vopsit si MDF infoliat

Ce este MDF? Este acronimul de la Medium Density Fiberboard. MDF-ul se bazeaza principial pe aceeasi tehnologie ca si PAL-ul, insa lemnul compozit este maruntit mult mai fin inainte de presare. Sporirea densitatii duce la marirea gradului de prelucrare in faza de folosire a placii MDF. Dupa uscare se pot acoperi cu melamina si se da acel aspect lucios al placii.

Sticla

Pentru Sistemele de glisare, vitraliile mese, gama de materiale utilizate este foarte larga, astfel incat exista solutii pentru orice fel de amenajare. Fatadele pot fi realizate din sticla de diferite grosimi si diferite nuante de culoare, sticla clara, sticla sablata, sticla clara cu folie colorata, plexiglass sau oglinda. Pe langa aspectul estetic, folia aplicta pe sticla permite securizarea ei la o spargere eventuala.

Furnitura

Furnitura  face ca mobila Dvs. sa fie functionala. Este acea parte care sustine toata greutatea. Cand furnitura este de calitate, ea ramane neobservata in utilizare. In cazul in care doriti  mobila la comanda, colaboratorii nostri va vor familiariza cu toata diversitatea de furnitura de pe piata Romaniei.

 

Copyright © MobFlash - 2011

Acasa Produse Servicii Materiale Contact