MobFlash - Mobila la comanda in Bucuresti

Exprima-ti individualitatea si intruchipeaza ideile in realitate. Alege mobilier la comanda conform necesitatilor si aspiratiilor tale, iar noi iti vom acorda tot sprijinul posibil pentru realizarea propriului design.

Consiliere

Dupa ce ne contactati la telefon sau pe e-mail, colaboratorii nostri vor veni la o ora convenabila, pentru a stabili detaliile. La aceasta etapa se contureaza dorintele clientului, termenii, se fac masuratori ale incaperii. In foarte multe cazuri peretii incaperii sunt strambi, unghiurile intre pereti nu sunt de 90 grade, deci este important de stabilit aceste lucruri pentru ca mobila Dvs. sa fie perfect integrata in spatiul cuvenit. Tot atunci colaboratorii va vor arata monstrare de materiale si va vor sfatui la nevoie, pentru ca intr-un final sa realizeze o prima schita a mobilei Dvs., materialele si furnitura necesare pentru realizarea acesteea. Serviciile de consiliere sunt gratuite.

 

Realizare

Se efectuiaza un proiect tehnic cu descrierea detaliata a fiecarui element de mobilier, se calculeaza exact consumul de material si furnitura necesara si se estimeaza costul. Se achita avansul pentru materiale cu factura de avans. La dorinta, colaboratorii pot sa va creeze un proiect 3D,pentru a va imagina mai bine produsul final.
In cazul in care clientul nu intervine cu alte sugestii se trece la confectionarea propriu zisa.

 

Transport

Transportul mobilierului este gratuit in raza Bucurestiului si se efectueaza pana in fata imobilul cu destinatie.
Transportul se efectueaza la o ora convenabila, stabilita din timp.

 

 

Montaj

Montajul mobilei este gratuit.
Asamblarea nu include:

  • Lucrarile de racordare la reteaua de energie electrica, la reteaua de apa sau la conductele de evacuare.
  • Lucrari de finisare sau reparatii ale peretilor.
 

Copyright © MobFlash - 2011

Acasa Produse Servicii Materiale Contact